Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju "ETNO FORUM"-a, Udruženje žena iz Svrljiga. Na ovoj strani možete pročitati sve aktuelne aktivnosti.

nov25

Transparentnost i suzbijanje korupcije u javnim nabavkama

Od 22. do 25. novembra, u organizaciji Toplickog centra za demokratiju i ljudska prava i Koalicije za nadzor javnih finansija, odrzava se seminar na temu "Gradjani i mediji za transparentnost i suzbijanje korupcije u lokalnim javnim nabavkama". Etno forum je jedna od organizacija ucesnica na ovom seminaru, na kome su predavaci strucnjaci iz oblasti javnih finansija, javnih nabavki, antikorupcije, medija i gradjanskog aktivizma.

nov03

Počela podela plastenika

Danas smo počele podelu 40 plastenika koje smo obezbedile za 40 žena nosioca poljoprivrednih gazdinstava na osnovu projekta odobrenog i finansiranog od strane Evropske Unije i organizacije UN Women sa 2.880.000 dinara.

Podeli plastenika je prisustvovao i narodni poslanik iz Svrljiga u Skupštini Republike Srbije - Milija Miletić, predsednica Opštine Svrljig - Jelena Trifunović i predsednica Skupštine Opštine Svrljig - Tatjana Lazarević.