Dobrodošli na zvaničnu prezentaciju "ETNO FORUM"-a, Udruženje žena iz Svrljiga. Na ovoj strani možete pročitati sve aktuelne aktivnosti.

feb18

Ruralni razvoj 2011-2013.

Održana je promocija nacionalnog programa ruralnog razvoja 2011.-2013. u organizaciji Ministarstva poljoprivrede, kojoj je prisustvovala i Jelena Radojković, predsednica udruženja "Etno forum" i područni koordinator za poljoprivredu. Na sastanku su prezentovane nove uredbe i konkursi za 2011.-tu godinu.

feb03

Seminar o politici bezbednosti

Beogradski centar za bezbednosnu politiku i Misija OEBS u Srbiji , od 31. januara do 2. februara 2011. godine u Nišu, organizovali su za predstavnike organizacija civilnog društva jugoistočne Srbije trening za nadzor nad politikom bezbednosti na lokalnom i nacionalnom nivou. Etno forum je prisustvovao ovoj obuci u cilju unapredjivanja znanja o politici bezbednosti i demokratizaciji misli.

feb08

Angažovanje žena

Ministarstvo poljoprivrede je sa 800.000 dinara finansiralo angažovanje žena iz ruralnih područja, na šest meseci, za rad na tradicionalnim razbojima za tkanje.

nov11

Organska proizvodnja u Svrljigu

U saradnji sa fondom Organska Srbija organizovana je tribina na temu Preorijentacija sa konvencionalne na organsku proizvodnju u poljoprivredi. Cilj je motivisanje ljudi da udju u proces sertifikacije i da izbace iz upotrebe pesticide i sva ostala hemijska sredstva koja truju plod, zemljište i čoveka koji u sebe unosi takav prozvod.